Galerie

Er zijn Art prints en kunstkaarten te koop van het werk print 20x20cm....€20,00 en 30x30cm....€33,00 incl. verzendkosten. www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Al mijn werk kan kan opgestuurd worden per post

uit 2015 tot 2023 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Fenix/Paradijsvogel

Fenix/Paradijsvogel

2023

Fenix/Paradijsvogel 40x50CM "Feniks/Paradijsvogel" Ik kreeg dit te zien , de Feniks, paradijsvogel in één. DE FENIKS (vuurvogel) uitleg: "De Feniks rijst op uit zijn as" De feniks is een symbool van troost, hoop en persoonlijke groei. Deze vogel die in vlammen opgaat, opnieuw geboren wordt en opstijgt van uit zijn as en verder leeft, een symbool van kracht, van hoop, en transformatie. De feniks staat voor veerkracht, zoals steden die in vlammen opgaan en waar mensen weer nieuwe huizen bouwen – die tegelijkertijd hetzelfde zijn, maar ook ánders. Béter. Want dat is wat er gebeurt als alles in vlammen opgaat: je hebt dan de kans om opnieuw te beginnen. Een schone lei. Helemaal nieuw. De feniks kan zware lasten dragen en de tranen van de feniks kunnen wonden helen. PARADIJSVOGEL uitleg: Geboren worden in het Paradijs, zelf het Paradijs voelen: Geluk, Liefde, Goddelijkheid, vrede, licht. De paradijsvogel "ZIJN" Dit is al aan het gebeuren, deze twee vogels zijn we zelf met Moeder Aarde, zo werd het uitgelegd. We zijn al verrezen uit de as. WEET DAT!! We zitten al midden in onze geboorte/kanaal naar een nieuw leven (De Feniks) Maar een geboorte kan pijnlijk, zwaar, koud, eenzaam en leeg voelen en zijn. We verlaten de warme vertrouwde baarmoeder die ons niet langer meer dient. Daar zitten we nu in, en dan dalen we als een Paradijsvogel neer op aarde, Moeder Aarde en haar Paradijs die zelf nu ook deze verandering meemaakt. Ze kan het niet alleen daarom zijn wij hier nu ook om samen met haar het Paradijs te vervullen maken/ worden. Samen met de lichtwereld, Moeder Aarde, en je hogere zelf brengen we alles in het licht, en zijn we de Feniks/Paradijsvogel in één!  

`Magisch plekje

`Magisch plekje

2023

Vind hier de rust.......................  Dit is een aquarel afgewerkt met kleurpotloden

Bosnimf

Bosnimf

2022

Het origineel is een aquarel die afgewerkt is met kleurpotlood , fineliner en witte acrylverf.  

Engel

Engel

2022

Weet dat je deze engel bent,
niets meer en niks minder.
Je zal dit steeds beter gaan zien.
Langzaam gaan alle sluiers verdwijnen
en zie je jezelf tevoorschijn komen.
Ja, jij bent dus niet niks!
Ja, jij bent dus alles!
Je zal het je herinneren,
eindelijk gaan je ogen open.
Je word wakker
in je eigen licht.
Het origineel is ook te koop  Art prints hiervan zijn te bestellen in mijn online winkel  http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt koop je liever niet online, stuur mij maar even een bericht  

Godin in jezelf

Godin in jezelf

2022

" Godin"
We hebben allen de Godin in ons.
Sta op, herken, erken, omarm en leef haar💖
wat je nu in deze Godin ziet, BEN JEZELF💖🙏
ORIGINEEL IS VERKOCHT  

In de flow met de natuur.

In de flow met de natuur.

2022

In de flow met de natuur.
Origineel is verkocht

Kijken door de vensters van je ziel

Kijken door de vensters van je ziel

2022

"Kijken door de vensters van je ziel" Spring maar
huil maar
bevrijd maar.
Kijk door de vensters
van je ziel.......
Je bent al vrij!💖🙏
Het origineel is verkocht Je kunt Art prints bestellen in mijn onlinewinkelhttp://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Koop je liever niet online, stuur me maar even een bericht.

Verbonden met al wat IS.

Verbonden met al wat IS.

2022

Verbonden met al wat is. Het origineel is een aquarel en helemaal afgewerkt met kleurpotlood.
Al mijn werk, , dragen universele liefde met zich mee.
 

Voorbij de sluiers

Voorbij de sluiers

2022

Voorbij de sluiers,   voorbij illusie, voorbij het denken, voorbij.......... Er zijn art prints te bestellen in mijn online shop, in 30x30cm http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,

dragonfly

dragonfly

2021

Laat je maar zien Je bent prachtig Je bent krachtig Je mag jezelf tonen niet meer aangepast.  Er zijn mooie Art prints te bestellen  30x30CM, wel of niet ingelijst op http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt of je kan mij ook even een berichtje sturen.  

vlinder

vlinder

2021

Vlinder Ik vlieg.....
Ja, ik vlieg!
al is het nog 
onwennig. 
Heb eindelijk 
mijn ogen open,
en zie het 
grootse wonder
wat er altijd al was.
Ja eindelijk....,
ik vlieg en
ben vrij!
   

Het Paradijs in mijzelf

Het Paradijs in mijzelf

2021

Geen mens kan mij gelukkig maken.
Alleen ik kan het Paradijs
in mijzelf vervullen.

Het is het diepste voelen.
Het is het diepste gaan.
Het maakt niet meer uit
hoe en wat.
Je voelt alles wat er is.
Je kunt vertrouwen.

Het mag er eindelijk
allemaal zijn van jezelf,
en je laat daarna langzaam los.
Je weet dat je in alles veilig bent,
want je voelt dat je word
gedragen en beschermd,


en wat er voor in de plaats komt
is het ware Paradijs in jezelf.
 

De Nieuwe Aarde

De Nieuwe Aarde

2021

©DE NIEUWE AARDE De aarde en iedereen is in transformatie.
Ik mag de laatste tijd  voelen, zien en weten, 
en de nieuwe Aarde is er één van.
Het zeker weten voor meer dan 100%  dat we een prachtige nieuwe wereld
krijgen waarin we gaan leven met zoveel meer liefde en licht.
Nu het schilderij klaar is zie ik pas hoe groots de wereld wordt.
   

Engel

Engel

2020

Jij bent geboren met kansen Jij bent geboren met goedheid en vertrouwen Jij bent geboren met grootsheid Jij bent geboren met vleugels Jij bent niet gemaakt om te kruipen, Jij hebt vleugels Gebruik ze en vlieg - Rumi   Er zijn mooie prints te koop  30x40CM http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Maar je kunt me ook even een berichtje sturen.

I'am Love, I'am Light, I'am!

I'am Love, I'am Light, I'am!

2020

  We zijn bezig opnieuw geboren te worden, of eigenlijk zijn we dat al maar we mogen het nog meer gaan zien, voelen, weten, geloven en leven. Het kan soms zwaar, angstig, en eenzaam zijn... een ware bevalling.... de wereld, ons leven is niet meer het oude wat we kenden.
Met een bevalling komt er nieuw leven , een leven in licht en liefde....dat kun je nu soms al voelen, en daar gaan we heen, dat is ons ware thuis!
Dit schilderij is een fragment, een deel van de lichtwereld, God, universum, Liefde.....AL WAT IS!
En dat deel ben jij, ik, moeder aarde, dus zou jij er niet zijn, dan was het niet compleet , dus geef je maar over lieverd... het mag en kan.... je wordt gesteund en beschermt❤️❤️.
Het origineel is te koop, ingelijst http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt Maar je kunt me ook even een berichtje sturen      

 lief elfje, lief lichtje, lief vlinderlichtje

lief elfje, lief lichtje, lief vlinderlichtje

2020

"lief elfje, lief lichtje, lief vlinderlichtje" 
Ze is intuïtief getekend en geschilderd.

Ze is  verkocht.        

Moeder Aarde

Moeder Aarde

2020

MOEDER AARDE VERTELD: Kijk eens naar mij alsof ik een mens ben..... Misschien moeilijk te bevatten, maar ook ik heb een ziel net als iedereen. Dus sta eens stil en kijk eens naar mij........... Kijk eens naar mij alsof ik een mens ben...... Ik verwelkom iedereen in mijn huis, wat ook jullie thuis is. Maar mijn bestaan wordt steeds moeilijker, Bij mij zijn alle mensenrechten geschonden...... Kijk eens naar mij alsof ik een mens ben..... Er wordt al levens lang met mij gemanipuleerd. Er wordt al levens lang niet naar me omgekeken. Ik word al levens lang kaal geplukt en geschoren. Er wordt al levens lang niet geheeld en gedeeld. ik word al levens lang vergiftigd en afgebroken. Er wordt al levens lang alles bij mij gedumpt. Ik word al levens lang genegeerd en afgedankt. Het leven op en in mij wordt langzaam vernietigd en gedood. kijk eens naar mij alsof ik een mens ben..... want wij zijn één!............. Kijk eens naar mij met de ogen van je hart....... Neem mij mee in jullie gedachten bij alles wat jullie doen...... Wees blij en dankbaar voor en met mij. Heb mij lief, zoals je jezelf zou willen liefhebben. Bescherm en voedt mij. Stuur mij je licht en je liefde. word weer één met mijn ziel. Dan wordt alles geheeld en gedeeld, en begint er een nieuw bestaan als nooit te voren en alles zal meegolven in de energie van liefde. Voor mij.. maar juist ook voor jou.... Samen Eén. In licht en liefde, Moeder Aarde, gechanneld  

Natuur Nimf Aurelia

Natuur Nimf Aurelia

2020

Toen ik bezig was met dit schilderij, kreeg ik op een geven moment natuur nimf door en de naam "Aurelia". Ik dacht dat het een plant was, maar het bleek dus de vlinder te zijn die op het schilderij is te zien, en het blijkt dus bij de vlindergroep  NYMPHALIDAE te horen  en moet je dat haar zien de zelfde kleur als de gekartelde aurelia. zo kun je zien hoe intuitief het is geschilderd. Het is een aquarel, afgewerkt met kleurpotlood en zwarte fijnschrijver.      

Ophalia

Ophalia

2020

Ophalia (opaal)  In al haar glorie. Klaar voor de liefde te ontvangen, de liefde te leven, de liefde te zijn in overgave en dankbaarheid. Liefde in al wat is!!                

Leven in Wonderland

Leven in Wonderland

2019

Langzaam ben je aan het veranderen en kom je in je eigen kracht.... zie de kleur rood.  Je gaat door een poort van vernieuwing en zie daar..... je bent in Wonderland!          

Je mag je masker afzetten

Je mag je masker afzetten

2018

Je mag je masker afzetten, dan komt de Godin naar voren en dat ben jij. Het origineel is ook te koop  

 Beweging

Beweging

2015

Het heeft te maken met de beweging die er gaande is in en buiten ons naar een liefdevoller bestaan.  Er zijn prints te bestellen op en het origineel is te koop ingelijst http://www.etsy.com/nl/shop/FransienArt,